2023-12-18
早几日朋友生日,我带左佢去隐身于旺角闹市嘅世外桃园🤩🤩餐厅位于旺角地铁站附近嘅商业中心高层,有天台同大幅涂鸦墙,夜晚喺度倾计谈心,心情特别写意!我地拣左几款食物再饮下野,倾吓偈唔觉唔觉坐左几个钟🤣餐厅环境舒适,食物水准又高,地方又就脚,得闲可以再黎😍😍Fuzzy Fuzzy荔枝肉大大粒,非常吸睛🤩Soda🍹用荔枝、青柠、桃🍑调配而成,甜蜜又带清爽口感☺️Frio呢杯有茉莉花茶、柠檬、姜等调配而成,入口清新又醒神,好开胃🥰Wild Mushroom Gnocchi好特别嘅食物😋😋第一次食烟烟韧韧嘅薯仔粒,加埋酱汁非常creamy,好重芝士奶香味,超推介🙌Butcher Pizzapizza底又薄又脆,仲好似有两层😽pizza面又舖满好多材料,入口又香又惹味🤤Mix Skewer串烧有两款,每款三串,烤到刚刚好🤤入口少少焦香🤏而且价钱都好相宜,六串先$78😌Nougat朋友生日点可以唔点甜品🍮拣左呢款鸟结糖,插左支蜡烛仔代替蛋糕🎂 呢个鸟结糖系新鲜整无雪过,口感同平时食嘅唔同🥰📍 REFLECT Restaurant & Bar (旺角)旺角西洋菜南街74-84号旺角城市中心12楼#城市中心
Fuzzy Fuzzy
Frio
Wild Mushroom Gnocchi
Butcher Pizza
Mix Skewer
Nougat
旺角西洋菜南街74-84号旺角城市中心12楼
#城市中心 #香港美食 #旺角美食 #人气推介 #打卡一流 #环境舒适 #美食推介 #隐世 #chill #bar #mocktail #restaurant #mk #香港旅游 #香港探店 #性价比高 #墨西哥餐厅 #hongkong #relax