2019-01-30 878 浏览
今日小编又去我既第二饭堂,登登登登,雄馆是也。无他既,原因有4,平靓正服务好,都系吸引小编不断关顾的原因。我好喜欢呢度好DOWN TO EARTH,草根但觉得好WARM,味道好好,唔会食完口渴,喜欢海鲜既朋友不能够错过,因为佢地既海鲜真系一流水准,够新鲜又好味道,可能因为系水上人缘故啦,识得入货都系好重要既。讲返今日食左D乜先,因为今日够多人所以可以食多D小食,我地每人一个餐,另外加左油菜,再加咸蛋鱼皮同埋炸鱼片头,真系好好味道呀,个鱼片头真心正!咸蛋鱼皮虽然唔系好浓郁既咸蛋味但口感不错,够脆够薄,蒸笼趸饭当然100分啦,另外佢地既花胶捞面都非常不错!花胶够胶,女士至爱,哈哈。埋单真系唔知几多钱因为老细请食饭,当系做冬啦:)希望大家有一个开开心心丰丰富富既猪年啦,新一年要食更多好西呀!
炸鱼片头
咸蛋鱼皮
Steam sliced grouper rice (spicy)
FISH MAW ABALONE SHRIMP NOODLES
题外话/补充资料: 提提你,记得打去BOOK台,午饭时段12-1系非常时期,好多时候冇BOOK台既都冇得食架!唔系净系夜晚至FULL架! 另外,如果你自问自己极度需要一流酒店式殷勤服务就唔好黎呢度啦,始终系民间饭堂,我留意到有D食评对呢度既服务态度有微言,都系O个句,如果你态度都系D巴巴闭闭甘款,佢地都会用类似态度对待你。话说,食物质素好价钱平服务态度正常,仲想点?要人呵护既麻烦“兰”返去酒店OR连锁食店啦。呢度唔适合你架,真心为你好呀!
2019-01-30
庆祝纪念