2022-11-16
今日黎旺角觅食~楼上呢间中菜坐落环境都几舒服,食物既质素都非常唔错😋其灵龙趸球🐟食落感觉似系高级酒店宴席会有既味道😋肉质美味、新鲜,食落感觉好嫩~鱼皮有厚厚既胶质冇腥味,上有烟肉同埋蘑菇,每条菜心都索到汁,好味😋黑椒茄子牛仔煲🐂摆上台个刻仲keep住啫~佐一段时间😂热辣辣~闻到好香既黑椒同牛肉香味,牛仔骨肉多同埋煲得入味够嫩,茄子索汁但味道清淡唔会好咸☝🏻陈皮鬼马咕噜肉😋呢道系最佳开胃之选~酸酸甜甜啖啖肉,每旧肉都切到啱啱好一口size,冇好厚既炸皮但有唔少脆脆既油炸鬼增加口感👍唔错四川鸡丝荔枝炒饭🍚见唔见到充满香气既烟😍入面有多旧鸡肉,外加少少辣椒刺激味蕾~但一啲都唔辣,可能加佐d香料系入面食落同普通炒饭唔同😛值得一试野饮嗌佐Virgin Colada🍹饮到菠萝味,另外有加奶所以都有滑既口感,都几好饮👍👍总括而言呢间餐厅选择都几丰富~适合同朋友黎聚餐😋
总括而言呢间餐厅选择都几丰富~适合同朋友黎聚餐😋