2022-09-01
第一次食帝苑酒店的晚餐自助餐,体验非常之好,极力推荐。首先,环境舒适又卫生,台面有酒精搓手液。有音乐,有喷泉,有中秋节装饰,气氛充足。其次,食物不仅新鲜,还很丰富,味道极好。我首先食嘅系美国特级烧牛肉,劲好食,非常推介,大概七成熟,完全符合我的口味,忍唔住又排队食多一块!之后我仲食左海鲜,波士顿龙虾,法国面包蟹,冻虾,蓝青口等。接著食左炉端烧,食物丰富,有烧菠萝,鸡软骨,牛舌,秋葵,茄子和南瓜等。枱面上嘅卡纸可以拿去换特别推介嘅日式照烧珍宝带子,每位仅限一份,好食!唔怪得知系特别推介啦~整串烧嘅姐姐服务态度又劲好!接著我又食左水果同埋好多款精选甜品。水果好新鲜,西瓜好甜。甜品款式丰富又好味。有杂果拿破仑,蝴蝶酥,不愧是酒店的其中两大特色招牌。仲有蓝莓芝士饼,美国芝士饼,意大利芝士饼,朱古力蛋糕等等。最后我仲食左Haagen-Dazs雪糕同埋即制pancake,可以选择馅料,同埋自己自助选择落咩酱料。都劲好食啊~ 所以非常推荐去呢间酒店食自助餐~最后,自助餐价钱合理,性价比高,有信用卡7折优惠,折完大概550,抵食!侍应服务态度很好,有朋友生日,有免费送蛋糕,同埋有服务员唱生日歌,会乐意
最后,自助餐价钱合理,性价比高,有信用卡7折优惠,折完大概550,抵食!侍应服务态度很好,有朋友生日,有免费送蛋糕,同埋有服务员唱生日歌,会乐意帮我地影相。
以后我都会继续关顾,我亦都推荐大家去食~