2010-01-01
31-12-09 全年最后的午餐不经不觉2009年已经过去, 2010来临, 心情既开心又不安, 最后的午餐希望珍惜一下....入西贡路经马鞍山, 马铁连接商场, 非常方便, 到新港城后, 找一个安静既地方食返餐 , 之后入左温莎餐厅品尝品尝坐低后, 拎起menu 睇, 午餐不贵呀. 都系35蚊有找 , 最后点左西班牙炒拌意粉餐 餐汤- 忌廉汤 饮到唔想饮 因为E排日日都饮.. 但系系有水准的 餐包 好软 加上美味的牛油 再加上香浓的忌廉汤.. 顶绝呀.西班牙炒拌意粉 上碟美观 颜色鲜艳 令我的食欲大增 落左好多蕃茄 感觉好清新 所以是好味的整体唔错 我也想说一句(那些服务生好像训唔足够) 没有精神 可能令某些客人感到不满 这方面应好好改善两人埋单$60 几蚊 算抵食 还会有下次
入左温莎餐厅品尝品尝
好清新 所以是好味的