2022-04-05
之前食过Mamaday同No Money So Lonely,今日就去咗佢哋试业中嘅姊妹店 GoodDay BadDay ,环境阔落,基本上处处都系打卡位,而且食物非常高质!12点去到唔算多人,1点打后就开始多人😉🦀有蟹Go又有蟹的蟹蟹蟹意大利扁面 $138一大碟有齐蟹钳蟹柳蟹肉蟹籽,食晒意粉个底都仲有好多料,真系足料㗎!意粉睇落无咩汁,但食落唔会好干,可能系因为每一啖都连埋鲜甜嘅蟹肉同好有口感嘅蟹籽一齐食,所以真系好好食😋🍕点解个个都叫软壳蟹比萨架(仲要有菠萝) $138呢个Pizza可谓我食过之中最好味嘅一个!最得意系薄饼上面有薯蓉,加埋劲多芝士,食落烟烟韧韧,同饼底(特别系边边位)嘅脆薄形成强烈对比。另外仲有啲车厘茄、紫洋葱、蟹柳同菠萝,加埋完全唔油腻嘅软壳蟹,味道同口感上都好丰富💯🍫童年嘅朱古力加威化外层...估到未? $56呢杯个名就够晒盏鬼,睇英文名kinder coffee你就知其实系espresso with milk 再加kinder crumbs。面头仲有啲cream饮落都几滑,饮饮下仲会饮到啲kinder朱古力嘅威化饼淋淋哋,整体都唔错☺️🫖德国水蜜桃花茶 $56朋
🦀有蟹Go又有蟹的蟹蟹蟹意大利扁面 $138
🍕点解个个都叫软壳蟹比萨架(仲要有菠萝) $138
🍫童年嘅朱古力加威化外层...估到未? $56
🫖德国水蜜桃花茶 $56
朋友叫咗呢个养生嘅花茶,有水蜜桃、苹果、菠萝、洋甘菊、太阳花瓣、柠檬香桃木,饮落蜜桃味偏重,都几香甜,仲会饮到啲粒粒,想饮茶类嘅朋友可以试吓呢个👍🏻