2023-01-05 28 浏览
今日出咗尖沙咀行街,之后同朋友去左K11间艺术Cafe打卡餐厅有好多油画、公仔摆设、仲有嘢卖,环境充满艺术感我哋预祝圣诞所以食好啲,叫咗日本和牛西冷同埋波士顿龙虾,我至爱餐汤有南瓜汤配蒜蓉包,个汤味道好浓郁龙虾睇落份量唔多,不过几新鲜肉质弹牙,仲有薯仔配搭和牛叫咗七成熟,唔会太生,肉质鲜嫩,不过可能放耐左就dd 韧,配菜仲有南瓜叫咗个小食炸鱿鱼圈配黑松露蛋黄酱,仲有炸虾,炸得香口松脆,唔错嘢饮我哋就加咗$48可以叫艺术打印朱古力或者咖啡,我见隔篱枱印左好得意,可以自己拣钟意嘅相或者图案/emoji,send俾餐厅就可以印出嚟,超可爱,啱晒打卡可爱到唔舍得饮,个朱古力味道都唔错另外叫左洋甘菊柚子茶同埋Green tea latte当然唔少得甜品啦, 有Tiramisu,好浓嘅咖啡味配埋个饼同cream, 几滑溜唔会太甜梳乎厘pancake配朱古力雪糕都几松软,配蜜糖味道岩岩好
今日出咗尖沙咀行街,之后同朋友去左K11间艺术Cafe打卡
餐厅有好多油画、公仔摆设、仲有嘢卖,环境充满艺术感
餐汤有南瓜汤配蒜蓉包,个汤味道好浓郁
龙虾睇落份量唔多,不过几新鲜肉质弹牙,仲有薯仔配搭

可爱到唔舍得饮,个朱古力味道都唔错
另外叫左洋甘菊柚子茶同埋Green tea latte
梳乎厘pancake配朱古力雪糕都几松软,配蜜糖味道岩岩好
  • 艺术打印咖啡
  • Tiramisu