2024-04-10
⁂⁎◝#荔枝角🇭🇰 平民日式cafe 蛋糕有惊喜🍰 ⁎◜⁂.去D2 Place行下见到附近呢间日式cafe有主食都有好多款cake好似唔错,就去试下😆.🔸日式照烧汁牛舌丼 $𝟕𝟎卖相好靓,份量好大方,比好多旧牛舌,有几旧好似系牛腩,而且好多照烧汁,食到最尾仍然有好多汁捞饭,唔会干柴柴食白饭.🔸日式明太子意粉 $𝟖𝟖明太子酱偏稀,但配埋温泉蛋同蟹籽,每啖都有啲咬口,而且卖相好靓,大大碟几抵食😆.🔸咖啡酒烤芝士蛋糕 (套餐加配 $𝟑𝟖)最好食就系个cake! 套餐可以优惠价加配蛋糕,芝士味都算浓厚,而且唔会太甜,咖啡同酒香都配合得好好,杏仁饼底都好好食😋有粒粒杏仁口感,亦都唔会松散~.🔸芝麻鸡翼 (套餐加配 $𝟕)🔸日式牛肉薯饼 (套餐加配 $𝟏𝟐)🔸茉莉绿茶套餐都可以加配小食,我就觉得无咩特别,可以唔加小食,反而可以加多个cake~..*・゜゚・*:.。..。.:..。. .。.:*・゜゚・*𝘍𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯:📍小念头🗺️荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心9楼903号舖..#mytaste_荔枝角#mytaste_cafe#mytaste_甜品
🔸日式照烧汁牛舌丼 $𝟕𝟎
🔸日式明太子意粉 $𝟖𝟖
🔸咖啡酒烤芝士蛋糕 (套餐加配 $𝟑𝟖)
🔸芝麻鸡翼 (套餐加配 $𝟕)
🔸日式牛肉薯饼 (套餐加配 $𝟏𝟐)
🔸茉莉绿茶
*・゜゚・*:.。..。.:..。. .。.:*・゜゚・*
𝘍𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯:
📍小念头