2019-09-06 57 浏览
龙门居多好野食就应该住附近嘅街坊都一定知,但我吾系住附近都知就知佢有几多好野食啦今日约左个住附近嘅朋友仔去依间个名我连打字都出吾到嘅3只🐂🐂🐂嘅食牛肉专门店食晚饭。朋友话食过觉得吾错,知我系食肉兽所以想带我试下好啦,我发现post相个度出左少少问题,咁我虽有放晒系后面啦…我地叫左2个主餐先啦火山牛丼:珍珠饭外层有慢煮左嘅牛肉片包住,饭入面仲有一啲日本嘅调味肉松。饭顶有一只温泉蛋,食嘅时候可以切开佢,做成流心溶岩嘅效果伴碟仲有好多蟹子,摆设用心悦目味道方面,慢煮牛肉食到全熟而keep住软身嘅牛肉质感,不错,而且牛味浓,饭方面有调味粉及半熟蛋浆一齐食,好味道。另一主餐:松露牛扒定食切块牛肉,上面有蒜片同黑松露酱,牛肉有2个酱可以点尼食,本身冇乜调味,松露酱好香,送饭不错,另加左28蚊,配菜升级有龙虾沙拉,几好味,食到有虾肉。个set 加28蚊就升级成有面豉汤同甜品我地另外仲叫左个带子:4x几蚊以为有2旧,点知得一旧,味道还可以仲有明太子手羽2只:依个好味,咬落去明太子卜卜声爆开,几得意,鸡翅调味岩岩好店内面积好细,店主用尽每个空间,仲有饮水自助区添,虽然迫迫地,但入面嘅装修设计都几靓店员都

朋友话食过觉得吾错,知我系食肉兽所以想带我试下

我地叫左2个主餐先啦
火山牛丼:
饭顶有一只温泉蛋,食嘅时候可以切开佢,做成流心溶岩嘅效果

伴碟仲有好多蟹子,摆设用心悦目

另一主餐:松露牛扒定食

店员都好有礼貌