本身圣诞节book左枱系愉景湾海边其中一间餐厅,明明预约咗,但系去到仲要等,之前食过另外一间都系喺海边,又系食到一肚气。喺等待过程中决定揾其他餐厅,跟住揾到呢间,谂住可能都要排队,上到嚟等咗一阵就已经可以入座,职员系好热情,好欢迎我哋入去,冇谂过食圣诞餐可以食得咁开心,因为性价比超高,$400已经可以有头盘,有welcome drinks 又有小食又有主菜又有甜品最后仲有个茶,仲要嘢食系好食㖞,因为食得太开心冇影相🤣,但系好想帮佢比一个好评👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻虽然呢间餐厅人唔多,但系佢就好似小店咁,样样嘢都做得好好,唔同楼下海边大舖马马虎虎,又混乱,呢度职员贴心有热情,一定要俾个赞佢哋!
2024-12-25
庆祝纪念