2021-06-11 99 浏览
甜姨姨环境好舒适,d位好阔落,要出去落左order,比左钱先,之后再上嘢食。星期六6点几去到等左一位就已经可以入到,10分钟都唔使。7点几开始有4-5个人排队,就要等耐d先入到。黄到金几好食!冰入口即融,唔会有硬粒🥰但系就冇想像中咁大,睇相以为好大个,两个人可以轻松解决,性价比唔系太高。淋上去嘅芒果酱有种某牌子芒果汁味,好熟悉😂有额外俾一兜酱自己加,唔惊食到中间冇芒果味。芒果肉新鲜,几甜,唔只最上面𠮶旧,入面都有芒果肉架🤫最上面嘅豆腐奶盖就系豆腐雪糕味,唔会话好甜,可以中和翻d甜味。食到中间会有好多芒果脆脆(干燥芒果粒),口感好丰富。食到最后d冰溶晒做水,加埋最下面有芒果布丁+少少柚子肉+西米,变左食杨枝甘露,一样嘢双重享受😋 p.s.食嘅时候要小心笔,如果唔系好容易跌到成台都系🤦🏻‍♀️豆腐奶盖奶茶$38唔推荐🙉 感觉系奶精奶茶,饮完会小小头晕🤢豆腐奶盖同刨冰上面嘅一样,冇咩特别。如果你钟意食豆腐雪糕,依款你应该会几钟意😂
甜姨姨

豆腐奶盖奶茶$38