2022-12-25 813 浏览
佳记美食,曾经系一间令我公司同事食指大动,不惧炎炎夏日咁花费30分钟去买佢嘅双𩠌饭,但可惜最近两次食个质素好明显大幅下降,佢同超人烧鹅个角色慢慢地交换左佳记美食 (轩尼诗道) (湾仔)湾仔轩尼诗道229号怡明阁地舖味道: ⭐️价钱: 💰💰抵食指数: ⭐️⭐️双𩠌饭 $36 每加一𩠌$9佳记美食正式跌出我公司双𩠌饭嘅神坛👋🏻 原因有几点:最首要系啲𩠌菜由有味道变到无哂味 得色香以无味,食落口乜都口淡淡😔个日都过得唔开心其次员工态度差,我同另一位同事一次过买六个饭 一早讲明六个饭 咁每个饭又要等第一个员工装𩠌 我又要睇讯息去讲出黎,点知最尾个员工系咁闹话我地唔一早谂好 又要等黎等去 阻住做生意 闹一次唔够 闹两次其三系价钱距离同质素唔成正比,虽然距离就都好睇客人住边,呢到就私心少少,我来回行30分钟等10分钟,咁就40分钟,价钱又贵过其他双𩠌饭,距离又远,所以讲完!

佳记美食 (轩尼诗道) (湾仔)
湾仔轩尼诗道229号怡明阁地舖

味道: ⭐️