原味上汤龙虾、富贵鲍鱼、秘制大海虾、发财鲮鱼球、养颜花胶、日本带子、客家咸鸡、酥炸香芋、田园西兰花、家乡炆猪肉、炆冬菇、炆莲藕、鲜制墨鱼丸、龙趸鱼丸、酱油猪皮、蚝油枝竹、清甜萝卜哗哗晔🤩 我从来未食过一个咁足料既盆菜,每样野都咁好食咁新鲜🤤 特别系海鲜类,有无见过咁大只龙虾🦞用黎整盘菜🤩 真心好夸张,🦞啲膏多到爆出黎💥 大海虾只只都又爽口又鲜甜,一摵壳都知新鲜👍 鲍鱼都好有咬口,仲我至爱既日本带子,大大粒之余仲劲厚身😍 除左海鲜之外,其他食物都真材实料‼️食肉兽特别喜欢客家咸鸡、家乡炆猪肉,本身都已经整得好入味,加埋附送既秘制南乳汁,烚下烚下真心正🤤 特别一提鲜制墨鱼丸好好食,好弹牙仲有粒粒墨鱼🦑本身对盘菜无咩好感,食黎食去都系猪皮萝卜烧味咁,日日𩠌的确改变左我对盘菜既观感😌 见到仲有其他款式既盘菜,黎紧做节唔使头痕煮咩𩠌啦🥲

双龙出海包罗万有海鲜盆菜 (6人份量)
2021-01-29
外卖送餐
双龙出海包罗万有海鲜盆菜 (6人份量)
  • 双龙出海包罗万有海鲜盆菜