(非会员)
之前睇过杂志介绍, 我这个chocolate fan一直都想去试下这间甜品店的创意甜品, 由于比较少过旺角, 上个月就约埋三五知己去试下…一去到等左十五分钟就有位喇 , 坐低就已经急不及待叫左个侯爵朱古力心太软, 朋友就要左茅屋椰果子, Tiramisu面包布甸, 榛子芝士窝饼share食个椰果子几清甜几特别, 都ok, 值得一试! 虽然食椰青水都系第一次, 唔错, 不过都系饮椰青比较适合自己多些 ~之后所讲的都未能达标:侯爵朱古力心太软 - 完全不能用心太软来形容,跟本没有流朱古力出来,朱古力可能受车厘子影响,带点酸味又苦,对只爱朱古力的朋友来说,完全口味不配,仲要等左好耐, 好失望呀!!! 车厘子为划蛇添足之作Tiramisu面包布甸 - 个卖相已经麻麻,上面有一层cream已经溶了一半,加以面包布甸的味道只属于一般, 又唔香! 问d waiter 点解会溶到咁, 佢地只答系咁架! 个层cream为划蛇添足之作炸榛子芝士窝饼 - 油左少少, 第一口是可以的, 再食多两口, 味道普通唔多芝士味!近来看杂志知道这店既老板跟别人分享成功经过, 咁我就想同大家讲如果食品质素唔好就一定不
一去到等左十五分钟就有位喇

之后所讲的都未能达标:
车厘子为划蛇添足之作

个层cream为划蛇添足之作

近来看杂志知道这店既老板跟别人分享成功经过, 咁我就想同大家讲如果食品质素唔好就一定不是成功 ~ 革命失败, 老板们要再努力!

$35 (宵夜)