2008-04-11 135 浏览
同dad食lunch, 系ifc2落到黎balcony, 都唔知食咩好, 又唔想行到上去soho食咁迫, turnout有uncle介绍我地黎呢边试下tempura set, 据说相当不错!我份人最怕食炸物, 果d要用炸酱正既食物都可免则免, 我好怕入到口有种jam住左既感觉, 所以dad食tempura set既时候我就要左杂锦寿司定食, 日本野我既最爱都系sushi.tempura, dad话味道okay, 不过炸酱就厚左d, 对佢黎讲系大忌, 不过有5件, 都相当抵食; 到我既定食, 望落好似唔多新鲜, 不过食落又okay既, 至少饭唔系咁易散开, 不过仲可以进步多少少.dad埋单, 价钱几多唔清楚, 不过对于我就应该唔番炒喇, 但对dad黎讲都仲有番炒既价值