2021-11-27 771 浏览
唐记粉面我食过好多次,但一直都未有写过食评或影相,今次发自内心写食评,系因为觉得呢档粉面店嘅面食出品真系几好,尤其系辣椒油,真系非常之香,又够辣。我当日去到叫咗碗杂锦米粉,都系一啲比较大路嘅食材,有萝卜、猪肠、鱼蛋、猪皮、红肠、猪红等,款式都几多,而且每种食材都煮得几入味,再加埋辣椒油一齐食,更加如虎添翼,顺便一提:嚟度呢度食粉面,千祈唔好谂住可以当饭食,因为呢度嘅粉面其实系比较细碗,份量唔算好多,但味道相当出众,辣椒油更加系镇店之宝,非试不可,店内所有面食大部份都系$30元,净食牛腩就比较贵,每碗要$90元,牛腩面就每碗只系$30元,加𩠌每款$6元,粉面加底每款$6元,店内设有罐装饮品供应,环境就比较挤迫,坐位亦都唔多,但味道足以弥补一切嘅不足
,又够辣。

杂锦汤米粉😋
等候时间
10 分钟 (堂食)
杂锦汤米粉😋
  • 杂锦粉面米、牛腩面、猪肠面