2018-08-28 49 浏览
今日去中环扮自由行,行到艺穗会附近,遇见呢间韩式炸鸡店,把握「鸡」遇,入去抖抖顺便食晚饭一行五人,叫咗个$788嘅4人餐,但我地都觉得食物份量足够6个人食凯萨沙律、薯条唔想样样都芝士,所以薯条拣咗原味,外脆内软~沙律新鲜~跟餐加$25,大大杯好抵下~佢地话好好饮~呢杯青苹果啤酒都系加$25~我唔饮酒,叫咗杯苹果汁~唔洗加钱衬热食劲好食,芝士香!饼底脆,有啲似饼干既味道~意外的好食!呢个太阳炸鸡,差不多枱枱都叫!件件鸡都好大件呀!外面脆内Juicy食鸡之余中间个包都唔好忽略,芝士包劲好食~十件鸡可以拣两款口味,蜜糖芥辣味唔够芥辣,不过个汁都几好味,另外黄金咸蛋炸鸡我第一次食,味道会重啲,但都几特别仲有螺肉伴冷面,除咗螺肉,仲有鱿鱼丝同椰菜丝等配料,除外酸酸辣辣,仲有种好特别嘅味道,好开胃,好适合夏天食~满足嘅一餐

沙律、薯条

凯萨沙律、薯条
唔想样样都芝士,所以薯条拣咗原味,外脆内软~沙律新鲜~

餐饮

跟餐加$25,大大杯好抵下~佢地话好好饮~
青苹果啤酒

呢杯青苹果啤酒都系加$25~
苹果汁

我唔饮酒,叫咗杯苹果汁~唔洗加钱

热带风情薄饼

太阳炸鸡

食鸡之余中间个包都唔好忽略,芝士包劲好食~

双色炸鸡

螺肉伴冷面