餐厅: 鳥鑫
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-22 239 浏览
今晚同朋友庆祝佢升职 老板请食饭 话想食居酒屋个类 当然要揾间好啲嘅餐厅 呢间以鸡为主题嘅串烧店 啱晒唔太好牛嘅我估唔到平日都咁旺场好彩有早啲book定位一坐低 店员就俾咗呢个野菜条我地 系沙葛同埋日本椰菜好爽口好清新 配左个味噌酱食落冇咁单调 食串烧点可以冇酒精日本啤酒sake 梅酒甜酒柠檬酒味都有我地拣左浅涧梅酒 甜甜地易入口京姬柚子柠檬酒 好清新 先叫左两个前菜 鸡油渣炒枝豆枝豆本身就咁食会比较斋 用咗鸡油渣炒鸡油渗透入枝豆香口好多送酒一流酒盗芝士平时食开芝士配火腿 日本餐厅先有既酒盗芝士用盐腌鱼内脏而成的盐渍物配埋芝士 送酒一流到串烧啦 呢度主打鸡串烧 当然要叫多啲嚟试吓 鸡胸紫苏叶 平时做尖已经成日食鸡胸 今次包咗紫苏叶味道更加清新鸡胸软骨劲钟意食呢个 除咗鸡胸肉 仲有咬落脆卜卜既软骨食落好有口感鸡心 几爽口 一只鸡先得一个鸡心 冇理由唔试下鸡肝 劲香浓 仲有店员推荐嘅鸡下腿肉 系鸡最滑嘅部份脂肪少 肉厚实 真正皮脆肉滑 果然冇介绍错 一定要是平原鸡提灯黎到的确有啲惊讶店员话系 鸡嘅初生蛋 同埋鸡生肠 原来初生蛋嘅口感咁得意烟烟韧韧咁 鸡生肠就有啲似粉肠既口感 好特别另外仲有
今晚同朋友庆祝佢升职
老板请食饭 话想食居酒屋个类