2017-04-23
鸡全部都系鸡全部都系鸡嘅一餐今日我就同朋友 去咗旺角嘅呢间楼上台湾嘢食𠮶度食 位置一入到去就觉得好阔落座位都几舒服我哋畀人大咗佢一张窗口位度坐 出面虽然冇咩景睇但系𠮶个座位好好打开餐牌嘢食有好多款式真系唔知点解落手因为呢今日我哋两个都好肚饿同埋我哋都系鸡嘅爱好者于是我第一轮冲锋仲嗌咗超级多嘢食首先呢我哋两个呢就各自买咗个午餐嘅牛肉面再加上一杯姜母茶跟住呢仲有一个炸鸡嘅拼盘炸鱿鱼须啦仲有一个鸡锤 系蜜糖芥末鸡同埋一个辣嘅鸡同埋台湾肠 系咪听到都觉得好多嘢食呢嘢食逐样逐样想牛肉面出到你面容汤底一般但系牛肉就大大嚿炸鸡拼盘呢就全部都系鸡髀同埋鸡翼嚟嘅就得都几香脆鸡肉都尚算 嫩滑 呢个系合格嘅台湾肠呢佢就唔系 煎嘅就炸嘅我就唔系太钟意但系味道呢就冇乜点变嘅系油咗啲啫 𠮶个蜜糖鸡呢就非常之好食只可惜呢𠮶个辣鸡呢就冇嚟到呢错咗变咗第二样嘢食道超级超级饱捧住个肚走好开心嘅一餐
食道超级超级饱捧住个肚走好开心嘅一餐