2016-12-23 679 浏览
新都会广场终于都装修完一部份.有返D食市.而未装修好已经开名会开既Ne Ne Chicken 系我期待既食店之一😌开左即刻去试下先! 每次Lunch经过见好多人起门口.由于新店就想试既关系连餐牌都无睇过.入到去座底睇餐牌就发现大获了🙈成个餐牌每样野都重量级咁.我地得两个人到底食得D咩?无念过Lunch唔会有D轻量小小既Set.唔怪得每次门口咁多人.无三五成群起呢间食店根本食唔到几多野🤔建议多人先好去!由于无可能食得晒我地唯有点正常系最出名既炸鸡啦...我地叫左双重滋味炸鸡今次试招牌+初雪炸鸡满心期待既炸鸡上台.见到仲有芝士薯片即刻心心眼左.但一放入口😰点解实同唔脆既😵失望...再先试招牌炸鸡.皮系好脆但肉无乜味唔够滑初雪炸鸡味比较浓同香.都可以接受.但又未到食完想再食.D鸡又偏细只.有D根本食紧炸既脆皮里面得旧骨肉都无😳点解可以咁既??饮品佢同一般炸鸡店一样有韩啤有酒既特饮.但由于仲系lunch之后要返工既关系.我地只系点左梳打我拣左青提子梳打.都几好味!仲有好多其它野无试过.再黎既话真系要多人先OK.可以试多D款
由于无可能食得晒我地唯有点正常系最出名既炸鸡啦...
我地叫左双重滋味炸鸡
今次试招牌+初雪炸鸡
再先试招牌炸鸡.皮系好脆但肉无乜味唔够滑
我拣左青提子梳打.都几好味!

2016-12-22