今次上嚟分享我嘅好味发现—继光香香鸡!🍗 首先同大家讲下我点样中招嘅,系呢,我行过去时,一阵突如其来嘅香味攻陷咗我嘅嗅觉,无计,跟住鼻就入去咗。点知店里面更加系一个香天香地嘅乐园!😍首先黎个“香香”,啲鸡件外皮炸到金黄又松脆,一啖咬落去,啲肉汁随即喺口中爆发,真系够晒juicy,好入味,爽口到不得了,真系一啖再啖!跟住试埋“台嗑三块鸡”,保证食咗之后不后悔,每片鸡都好过瘾,肉厚得嚟细嫩,调味得好,一啖咬落去辣度啱啱好,过瘾!真系啖啖肉,啖啖滋味。最后尝尝“酥炸鱿鱼”,宜家讲起都仲喺度流晒口水。😋 鱿鱼丝咬落去劲弹牙,而且唔会太硬或太软,外层嘅酥炸面衣恰到好处,既香又唔油腻,呢个就系我讲嘅完美鱿鱼丝标准。总括嚟讲,我今次喺继光香香鸡嘅食验好正!若果你有兴趣揾啲新鲜、可口、真心实意嘅下酒好物,无论你喺边度,飞住箭步过嚟试下啦!👍