2021-04-14 1168 浏览
约10年前已知这店了,一试已觉得太好食了😊,因在中环返工,间中......其实都好间中特登黎食或lunch买外卖返公司食昨又忽然看op, 又想lunch买返去食,街上好热😅,由中环行去湾仔都几远,去到又想试下其他店,但都想买好耐无食既鸡扒饭食😂,叫了鸡藕天成饭套餐(鸡扒加莲藕饼饭😃)(买饭连热饮,冻饮加2蚊,外卖加1蚊)共54蚊, 天天门外多都堆了10多人,有等外卖的,有等入座的, 等10min,就可以取了,但门口负责收银和叫人入座的亚姨几恶㖞😑,叫外卖谂多阵又eerr😖, 叫人入座又大声加没礼貌😤搭丁丁返公司,盒饭仲有少少热,鸡扒依家好味👍,这店有独特的腌料和制作方法🙂,比起其他店是不同的,藕饼一般吧,可以鸡扒配豆腐或其他,仲平少少呢,鸡扒饭好似56蚊,有两块鸡扒😃

鸡藕天成
外卖自取