2019-06-15 497 浏览
家住葵涌, 冇乜大品牌食店, 但就有好多平民小食店, 呢间米线系先生非常钟意食嘅面店之一, 印象中好多年前食过, 印象真系麻麻, 觉得唔太好食, 之后一直冇再试, 直到有次佢买咗一碗返屋企, 由于好肚饿, 一试之下令我印象改观😬虽然同石荫嘅云南小锅米线比较, 系有少少不足, 但佢嘅汤底都富有自己嘅特色👍🏻我哋每次都会叫鸡扒米线小辣, 鸡扒系成块鸡扒煎香切件, 然后放上米线上面, 非常足料! 😋汤底入边有肉碎, 酸菜同芽菜, 其实用料都唔差加上价钱只系$27真系平到笑😁最重点系佢哋提供外卖服务, 打个电话去15分钟左右就有香喷喷嘅米线送上门, 只要买满$60就可以送货通常我哋叫两个米线+一个$12嘅腐乳通菜就已经可以送上门, 非常抵食👍🏻已经成为我哋嘅宵夜首选
加上价钱只系$27真系平到笑😁
2019-06-15
8 分钟 (外卖送餐)
  • 鸡扒米线