2024-08-26
鸡汤米线黎讲,醉药鸡一定系排头位,所以间唔中都会去食。 今次黎到见到餐厅推出左新野,有$1 / 1只鲍鱼,真系心震价钱呀! 而家凡惠顾粉面一碗 ,就可以加一次! 鲍鱼砂锅鸡翅 上台到热辣辣,好滚,要小心食~ 汤底清得黎食到鸡汤既鲜甜味,感觉系冇味精既汤底! 鸡件大大件,肉质好滑,完全冇雪藏味。米粉吸晒汤汁,好食。虽然加$1 就有一只鲍鱼,但都唔会太细只,真系建议黎到要叫$1 鲍鱼。砂锅胡椒猪肚鸡米线 汤底既胡椒味好重,有少少辣口,感觉好岩冬天时饮,一定更加暖笠笠! 入面仲有猪肚,洗得好干净。店员仲推介加$10 有迷你醉三鲜 ,入面有鲍鱼 ,虾 同埋螺,好开胃既一个凉拌菜,带有酒既甜味。鸡丝粉皮味道清新,鸡丝鲜甜美味,配上香浓既芝麻酱,同样开胃。
鲍鱼砂锅鸡翅
砂锅胡椒猪肚鸡米线