2024-01-10 2865 浏览
天气开始转凉紧系同一大班打边炉🍲今次朋友介绍呢间位于📍尖沙咀斗滚 好评如潮,未食已经期待,试完觉得系冇伏,绝对可以介绍俾其他人,唔失礼。第一步:鸡煲任食🐔我哋食左两三转,每次仲要成个煲换,唔洗惊手残煲鸡㶶咗再加料都系有㶶味。鸡肉鲜嫩多汁,麻辣小辣香料调味层次丰富。第二步:海鲜拼盘🦐呢个海鲜拼盘一上台超吸精,唔打卡对唔住自己。荷叶做底蒸出嚟嘅海鲜好有风味,海鲜种类多,中间既乌冬索晒啲鲜味🤤🤤第三步:饮汤🥣如果你拣老火汤汤底可以饮左汤先,老火汤超正,好入味,成只乌鸡,同屋企啲老火汤有得比,女仔饮多啲就岩够晒补,打完边炉唔惊喉咙痛。第四步:打边炉🍲Like 社交平台加留言就送任食牛肉我有朋友唔食牛都有送猪。火锅柜啲料都系任食,野饮任饮除酒精饮品。食得太饱唔记得问佢攞糖水,如果你哋食过好食话我知。总结:人均三百几超抵食,缺点系收现金,我哋好难先夹到钱埋单。同埋啲凳唔系好舒服,员工服务态度好,唔会好似平时啲任食火锅员工十叫九唔应,上菜速度快。人均💰32810分满分价钱:8/10味道:8/10环境:7/10 #hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfood
天气开始转凉紧系同一大班打边炉🍲

今次朋友介绍呢间位于

第一步:鸡煲任食🐔

第二步:海鲜拼盘🦐

第三步:饮汤🥣

第四步:打边炉🍲
Like 社交平台加留言就送任食牛肉
我有朋友唔食牛都有送猪。
火锅柜啲料都系任食,野饮任饮除酒精饮品。

食得太饱唔记得问佢攞糖水,如果你哋食过好食话我知。

人均💰328

10分满分
价钱:8/10
味道:8/10
环境:7/10
#hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfoodie#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel #hongkonginstagram
#hongkongfoodblogger
#tsimshatsui