托呀姨嘅福❤️今晚加料有𩠌🤣原本谂住外卖唔写啦😋点知到训教前仲有阵麻香味🤪不得了!食物秘制麻辣鸡煲 - 必试送𩠌一流!我个人唔系好食辣都劲挂住鸡煲🤣🤣🤣呢个𩠌食完系会令你条脷👅先有辣嘅味,后有又麻又酸嘅刺激🎢捞饭一流🤓麻辣猪耳 - 必试应该系一样汁秘制?🙈又系先辣后麻!但因为系猪耳!劲爽!我食咗2旧,已经俾人抢晒😵‍💫超好食!愈食愈开胃!🤪凉拌牛肚 - 必试呢个系冻嘅!个牛肚劲爽脆!同埋都有好多旧❤️❤️❤️椒盐鸡翼 - 小朋友之选🧒🏻👦🏻头先个啲辣野实在唔岩小朋友食🤣🤣所以一开盖已经俾卡乐b偷食一旧🤓好香椒盐味,外面仲有小小脆脆口感!入面啲鸡肉又嫩又入味…最后因为唔够鸡翼😵‍💫2兄弟争食下次嗌多份先得蜜汁烤猪肋骨 - 妈咪之选呢个好好食😋又可以令小朋友安静嘅食物🤣就系揸住一枝骨密密咬🙈我就可以快快脆脆食其他野🤪呢个其实啲用好冧,因为连骨,所以肉味香浓。其实啜下枝骨,你又会发现佢个蜜味都仲有!卤水拼盘 - 小朋友之选好香嘅醋味❤️鱼仔饼劲爱呢个,一个2岁人仔,剪啲腩肉俾佢,食到一碗仔饭😋叻叻☺️特别资讯原来呢间野自取系要系后巷行楼梯上一楼,而呢到系好多间餐厅厨房。啲车手就会系呢到好似智能柜咁签到

食物

蜜汁烤猪肋骨 - 妈咪之选
呢个好好食😋又可以令小朋友安静嘅食物🤣

卤水拼盘 - 小朋友之选

特别资讯

原来呢间野自取系要系后巷行楼梯上一楼,而呢到系好多间餐厅厨房。啲车手就会系呢到好似智能柜咁签到拎餐走!
系等外卖其间同人吹水,原来呢到大部分都系送西环区,中环都送唔到,原因系要保住食物质素👍🏻

咁样外卖自取又几好㖞❤️❤️❤️😆
2021-12-13