2021-06-28
疫情放缓,本来一早bookmark定老三火锅,而家终于可以约朋友食鸡煲加打边炉喇!每人$228 (另收加一),任食任饮,唔使勒住银包既感觉真系好爽!去到就先黎一个鸡煲,有BB /小/中/大辣,任君选择!我地唔太食得辣就拣BB 辣,一上台就要焗三分钟,再打开盖,香味就涌哂出黎!好正呀!鸡件啖啖肉,又香又嫩,侍应话用另上既响铃索煲内既汁黎食,确系正!食完鸡煲,稍稍清理台面后就准备打边炉,我地拣左花胶鸡汤煲,侍应提醒可以先饮碗汤再打边炉。哗,无谂过打边炉既汤底系可以咁浓郁架!套餐包埋海鲜拼盘、龙趸片、牛肩胛、蔬菜盘等等。另外仲有几十款食物可以追加,真系抵到烂👍🏻海鲜拼盘有唔同蚬类、鲍鱼、花胶、仲跳跳扎嘅大虾,全部材料都好新鲜!净系食完鸡煲同海鲜拼盘都已经饱咗一半啦😂 之后我哋叫多一转牛肉同丸类就已经饱晒啦😁饮品类亦好丰富,值得一题系有两款低糖果汁,女士们一定钟意!配埋个雪糕就大功告成,揽住个满足嘅肚腩走人😂
饮品类亦好丰富,值得一题系有两款低糖果汁,女士们一定钟意!
配埋个雪糕就大功告成,揽住个满足嘅肚腩走人😂