2016-09-15 144 浏览
鸡煲黎讲,我觉得咩时间食都系咁有气氛,唔会系因为某一个节气而岩食多啲,反而呢一度嘅食物同环境就令到我觉得好有气氛 .呢一度嘅食物选择多,多到我都唔知点拣。同朋友倾左劲耐,先选择好。鸡煲最紧要系啲鸡要滑,唔滑嘅话我觉得食落去都冇咩滋味。而呢一间就做到,因为我真系好中意佢啲鸡,再夹埋茶树菇个味道,我觉得好配好夹好好食。我地有叫麻辣猪耳同金钱肚。其实两个都好好食但自己就偏坦猪耳多啲,觉得猪耳好食啲。而且我都好中意果阵麻辣味,麻味一流,唔会话得辣冇麻果阵感觉。而鱼卜我觉得系最有趣嘅食物。因为要自己用签整爆左先放落去,呢一种食物又好食又好玩,超值得推介。自己都多食鸡煲嘅,呢一间我个人就觉得比较特出,值得推介一下。