2018-09-14 1319 浏览
成日听朋友讲食伦哥火锅,今次特意约朋友一齐黎试下,地点几方便,周边都系食肆 ~首先我以为要单点菜,但原来唔洗~美女先放低配料整酱油,再讲解一下食物系由他们按人头配上的,先食鸡煲后转海鲜火锅~然后不到十分钟送上鸡煲~当我食左半个鸡煲既时候,放埋鱿鱼同牛柏叶仲有猪皮落去, 个猪皮吸收鸡煲既精华超级好食~鸡煲食唔到十分钟又送上一盘刺身~刺身有 北极贝,八爪鱼,三文鱼,带子,虎虾~虎虾超大只当我食完鸡煲后,要转海鲜锅等待中,美女为我地送上甜品~美女为我送上海鲜火锅,火锅汤底用鸡耐煮出来的,非常清甜~薄薄既牛肉,油脂分布刚好~墨鱼滑做得不错~入口爽口弹牙~整体上价钱非常合理,首先讲个鸡煲足料~味到浓,鸡肉滑~海鲜份量配得刚好~新鲜大份~另外配上火锅配料也足够~丸类饺类也刚好~我既食量不少,亦都食唔哂~仲有任饮既饮品选择多~鸡煲一般食完加汤转火锅都比较油,但这次系转清甜鸡汤~非常岩我~

鸡煲食唔到十分钟又送上一盘刺身刺身有 北极贝,八爪鱼,三文鱼,带子,虎虾~

虎虾超大只

当我食完鸡煲后,要转海鲜锅等待中,美女为我地送上甜品

美女为我送上海鲜火锅火锅汤底用鸡耐煮出来的,非常清甜~

薄薄既牛肉,油脂分布刚好~

墨鱼滑做得不错~入口爽口弹牙~

整体上价钱非常合理,首先讲个鸡煲足料~味到浓,鸡肉滑~
海鲜份量配得刚好~新鲜大份~
2018-09-04