2021-11-25 1552 浏览
平时带毛孩出街,都唔知有咩餐厅去到,个日行完山,系荃湾search 下,揾到呢间系三坡坊既鸡煲火锅,其实同街全部餐厅都有室外位置,所以有毛孩既朋友下次可以黎揾食。重庆麻辣鸡煲 $168 半只 中辣中辣都非常够辣 鸡件份量都唔小,味道正正常常,值得一试。牛小排$238佢d 油脂花纹唔错,食落都妹有牛味,佢比较试厚身有咬口,我比较钟意食薄切,因为唔钟意食到根。鸡子 $62呢个新鲜,份量都好多。娃娃菜 $30因为系中辣,食都流晒口水。👍必食!炸紫菜响铃卷$40呢个系应该系自己制作,加左紫菜既响铃中和左平时既油溢味,食多几个都唔腻。鹅肠$72 呢个非常失败,冇晒鹅肠入面既肥膏,唔知自己食紧乜😢食完鸡煲之后加汤打边炉,但系加左之后非常之唔够味,最后问店员可唔可以加番d 调味,佢非常好问埋我地要咩辣,最后比左成杯辣椒八角既调料比我地继续食,不过后来见到张单见到有$18/人 既酱料收费,即系收左$56,如果佢比之前讲声,成件事会更完美😊价钱:~$300/人回头:👧🏻👧🏻👧🏻(5最高)好味:😋😋😋(5最高)

重庆麻辣鸡煲 $168 半只 中辣
中辣都非常够辣 鸡件份量都唔小,味道正正常常,值得一试。

牛小排$238

鸡子 $62
呢个新鲜,份量都好多。

娃娃菜 $30
因为系中辣,食都流晒口水。

👍必食!炸紫菜响铃卷$40

鹅肠$72
呢个非常失败,冇晒鹅肠入面既肥膏,唔知自己食紧乜😢

价钱:~$300/人
回头:👧🏻👧🏻👧🏻(5最高)
好味:😋😋😋(5最高)