2023-01-05
晚市SRF极黑和牛套餐B 💰$348/ppl先选择头盘,再拣汤底打边炉(一次过满足晒我两个愿望🤭) 头盘有4个选择,期间限定仲有个酥皮芝士麻辣鸡煲😍 不过最近身体唔允许我食辣野🥲⋯ 所以我哋最后拣咗个唔辣嘅:~ 椰青香茅青柠烤鱼🐟🥬💚鱼好滑,汤好鲜,莴笋好味,芫茜世一😚 急不及待攞块牛落去渌两渌,正到飞起!🥹食完鱼,我地叫左[鲜茄粟米甘荀浓汤]打边炉~ 个汤超甜超好饮,一啲都唔系个啲求其嘅味精汤👍 和牛套餐入面,我最中意‘手切顶级封门柳’ & ’澳洲M4和牛‘,牛味重 肥瘦好均匀,就算食咗好多块都唔会觉油腻🥰🌟 另外值得一赞嘅系,舖头入边所有食材都好新鲜同干净 食得安心又开心♥️ 同埋我最重视嘅服务!!! 全部Staff都细心又勤力 好好礼貌,无得唔encore就系因为咁🙌🏻
~ 椰青香茅青柠烤鱼🐟🥬💚