2021-09-07 55 浏览
鸡煲同打边炉,呢个组合相信大家一定唔会陌生,一坐低店员就好快啲同我哋介绍有三款套餐,第一款系正常打边炉加鸡煲,第二款系海鲜套餐,第三款系美国SRF牛。餐厅内外食物选择因为我哋主要都系鸡煲控,所以就拣咗最普通𠮶只打边炉套餐。鸡煲加火锅 $198鸡煲方面,如图片所见,份量好多,都好入味,唔怕唔够饱!肉质方面正常,不过我其实都系洋葱控,如果洋葱个量可以多少少,咁就完美喇。至于打边炉我就拣咗沙嗲汤底,由头开始到食完,一次汤都冇加过,可见店家比嘅份量真系好多,沙嗲味再浓啲就更加好食!自助区方面都好多选择,饮品类,菇类,菜类,面,同炸鱼皮都系任夹人。其他肉同少量海鲜都系点菜纸拣。点菜纸嘅虾好新鲜,唔系好似出面其他舖头嘅雪藏虾,所以次次落单都有拣。羊就带膻味,未必个个接受到。

餐厅内外

食物选择

因为我哋主要都系鸡煲控,所以就拣咗最普通𠮶只打边炉套餐。

鸡煲火锅 $198
鸡煲