2019-01-21 139 浏览
🇭🇰#香港捐窿捐罅记 instagram: foodkiller_dk任食鸡煲🤤 我地平时食鸡煲 都要系芝士同麻辣之间拣一个😂 今日介绍既果间就可以一次过满足晒大家既愿望☺️ 可以食晒两种味道 仲可以任加鸡块🤤 而且有少有既自家制炸响铃🙂 同近排好hit既咸蛋炸鱼皮😂都系自家制🤤 不过佢价钱亦比普通既鸡煲高少少 所以睇下佢其实值唔值😂😏😏😏-鸡煲+任食安格斯 ($208)🐥秘制麻辣鸡煲🐥中辣个辣几正 又够麻又够辣 而且几入味 鸡块都煮得啱啱好 既肉质嫩滑 🤤 又惹味👍🐤三重芝士鸡煲🐤三重唔同芝士溶左 同鸡肉系绝配🤤 但问题系芝士味唔够浓😅 不过胜在又系鸡肉够嫩滑🤤🐮安格斯牛肉🐮记得 记得叫佢比肥少少😂 本身都冇咁令既油脂 叫左佢比肥少少 佢真系比令好多你😂 肉味够重而且肉脂都丰富😂😂自家制炸响 可能因为自家制关系😂 所以好脆口 点少少汤 好吸味 比外面既高质唔少🤤咸蛋炸鱼皮 咸香味好重☺️ 而且又系几脆口 系啤酒杀手😂😂😂 新鲜炒系唔同d😂😂至于其他食物亦唔错 不过我讲特别d 果d算啦 其他都正正常常 冇大惊喜🦖总结来说 系几值得去一试😇-🎈旺角通菜街2A-2P鸿光大厦地下F,G及H舖-平
鸡煲+任食安格斯 ($208)
🐥秘制麻辣鸡煲🐥中辣
🐤三重芝士鸡煲🐤