2023-04-18
呢间火锅真系不得了一定系我食过最高质之一夜晚黎到门口 已经见到大大只字写住龙凤鸡煲翅 咁一定要试啦 跟住职员落地库 装修好有格调 想讲职员服务超级细心一流体贴 火锅酱料🐥🐥🐥🐥🐥系我去过咁多间最齐既一间 有醋 有麻油 而且辣椒系有青辣椒红辣椒一齐 正鸡煲翅🐥🐥🐥🐥🐥不你个得了 我足足饮左半锅 餐厅好有要求 会先另上鸡肉同翅 令佢唔会过老 然后等鸡汤滚起再放入碗中 之后再加真鸡汤打边炉 汤底完全唔会变淡 食到翅 鸡嫩 天鲜配牛肉拼盘🐥🐥🐥🐥🐥不得了 一次过满足所有愿望 有酒腌滑牛 牛柳粒 牛胸爽 一试难忘手打潮式肉丸🐥🐥🐥🐥🐣肉丸新鲜制 弹形 有肉味 比起其他手打丸更抵食蔬菜拼盘🐥🐥🐥🐥🐣本来简单食材 但因为出色汤底 变得非常不一样 仲有选用时令蔬菜 今次有芥兰总结 汤底牛肉非常出色 见到海鲜好多选择 好新鲜 但海鲜以外 其他配料都好经济 以为好足够 超级推介
一定系我食过最高质之一
火锅酱料🐥🐥🐥🐥🐥