2022-07-28
90s👦🐥情侣吃货|😚饮食著数|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自称三星米芝莲食评家(🐥)自称拉面沾面专家👉 主打不专业食评🍽️👉 快闪饮食著数🤑____________前排唔想去任食打边炉,所以黎左呢间油麻地分店吞POT试下😝.先讲下餐厅环境,餐厅座位适中,每枱之间嘅空间充足,落地玻璃view 一定正好多,好多枱可以一边打边炉一边欣赏城景。晚上6:00去到,可以欣赏到日落~晚上灯景,726呢个位置确实唔错。.点左个滋补螺片花胶(半只) $208.整体会话好足料,鸡肉肉质细嫩,花胶足料✨✨熬出来的汤底变得非常鲜甜而且饮完唔口渴,冇乜味精既感觉!.配料选择丰富同埋高质,多款可供选择。调味料整齐排列,连埋豉油有九款咁多。.我点了芝士响铃,佢主打即叫即炸,我真心觉得值得推介,可能因为我钟意食响铃,而响铃又十分索味,加上芝士味好浓真系好邪恶😍😍.总括而言,推介钟意嘅你试一试吞pot~!野好食,环境靓,性价比都唔错,服务周到😋
(👦)自称三星米芝莲食评家
(🐥)自称拉面沾面专家
👉 主打不专业食评🍽️
👉 快闪饮食著数🤑
____________
前排唔想去任食打边炉,所以黎左呢间油麻地分店吞POT试下😝
点左个滋补螺片花胶(半只) $208
整体会话好足料,鸡肉肉质细嫩,花胶足料✨✨
熬出来的汤底变得非常鲜甜而且饮完唔口渴,冇乜味精既感觉!