2017-09-29 64 浏览
无肉不欢嘅我最钟意食鸡,除咗好味之外,都系因为整鸡可以有好多变化。是夜在朋友介绍下就去左呢间系尖沙咀新开既餐厅食晚饭,据闻都系有鸡食,那当然就又系我杯茶!!朋友发板下就叫左这餐厅的招牌三黄鸡焖锅,讲真系好大锅,好多鸡同配料,单食呢锅应已经会饱到明天吧!同埋仲有店员专门一边煮一边加入店方的秘制酱汁,令到成锅鸡都好入味!过程完全唔使自己落手落脚整,仲有人帮你整埋,简直系星级嘅服务加埋葱同芫茜的调味下,香味倍增不少,确系色香味俱全,唔怪得朋友食完都话要再带我去食,果然真系好野黎!贪食的我也叫了手工鹅肝虾丸,一客6粒,都几大粒,同好弹牙,放入个锅中一齐煮吸埋锅中既酱汁一齐食就更感滋味原来许留山仲系呢间餐厅旗下,所以呢道系有许留山既野食,身为许留山长年vip既我就当然要叫返杯我最钟意既超多芒水晶晶黎饮!芒果同椰奶嘅比例啱啱好,而且芒果好甜,份量亦都超多,可以解渴之余亦都可以当系甜品咁食,好满足好开心~~~

2017-09-19