餐厅: 天天素食
资讯:

2015-02-24 2780 浏览
一场嚟到,我喺呢度买咗啲嘢食素腌鸡,外皮好似啲烧味甘够硬,但亦唔会太硬,啲「肉」真系爽口弹牙,酱汁味亦够浓,外表亦真系几似肉绿茶豆沙糕,十分软韧,绿茶味好浓郁,椰丝亦十分有咬感,好甜,不过同豆沙混合埋食落阵味有啲似二手烟水晶饼,有好大个「素」字喺饼度印住,食落系软系韧嘅,个馅系豆沙,好似仲有咖啡,并且味道唔会太甜黑芝麻卷,好似一卷菲林甘,食落十分之软,好似啫喱,只系冇啫喱甘弹牙,仲有啲黑芝麻味,不过唔够浓,好难食得到煎堆,十分烟韧,亦唔会太硬,煎得好香,不过个馅太甜店员服务好好,有耐性,态度好,对食物嘅认知都唔低
一场嚟到,我喺呢度买咗啲嘢食

素腌鸡
绿茶豆沙糕
水晶饼
黑芝麻卷
煎堆,十分烟韧,亦唔会太硬,煎得好香,不过个馅太甜
煎堆
店员服务好好,有耐性,态度好,对食物嘅认知都唔低
2015-02-24
外卖自取