多谢大家介绍呢间中式糖水店比我, 以后有糖水食啦! 2008年2月28日食完板长好唔开心, 要食番d好野安慰下自己先. 记起大家介绍呢间, 试下先, 由湾仔去西环啰!一坐低见到都叫鸡翼, 我师奶性格又出黎”唔好执输, 试下先!”$5一只, 同男友一人一只, 好够热啊! 系茶叶蛋d味去做鸡翼, 少少偏咸, 但好入味, 好食!之后叫左炖蛋白同芝麻糊+汤丸, 炖蛋白一黎到已经好香, 食落唔系好甜, 好味! 芝麻糊系旧时的味道, 好味! 汤丸反而无咩特别, 可以唔试!男友忍唔住要试下佢d茶叶蛋$5两只, 佢话水准普通.一路食都好多人入黎, 几好生意!一定有下次! 去开北角果头我会去福圆, 如果西区呢我必选呢间!

男友忍唔住要试下佢d茶叶蛋$5两只, 佢话水准普通.

一路食都好多人入黎, 几好生意!