2020-02-18 288 浏览
每次来到元朗附近食完晚餐一定会留肚食B仔,不过有一间铺搬迁左比较远,所以去返返旧舖🕞轮后时间🕤超级好运唔洗排队就有位🥢推介食品🥢1️⃣蒜蓉香辣鸡翼尖浓浓嘅蒜蓉味再配搭辣椒🌶️真系「选」过不停,比起之前食开较得淡左,无甘辣,唔系好食得辣嘅朋友都可以一尝滋味由于太好味又唔识饱一坐低就叫三碟,朋友唔够喉重想打包多一碟返屋企2️⃣B仔凉粉拼西米露卖相震撼,水果都非常新鲜,钟意食生果嘅朋友一定要试,再加埋花奶真系极品,不过份量有啲多,适合三五知己一齐食3️⃣芒果河粉呢个河粉都系必叫河粉好滑再配埋冰沙,绝!✨餐厅环境✨:光猛,比人一种好卫生舒适嘅感觉,由于太多捧场客,座位距离比较窄,有一点新贴身嘅感觉 🔆总结一下🔆:回头率高,胜在多选择,价钱又相宜,食物品质高,相聚好地方

🕞轮后时间🕤超级好运

2️⃣B仔凉粉拼西米露

芒果河粉

3️⃣芒果河粉
呢个河粉都系必叫
河粉好滑再配埋冰沙,绝!

B  仔凉粉加西米
芒果河粉