2019-07-28 401 浏览
鸡翼无论煎炸炒煮炆焗,都系非常好味,当我觉得土匪鸡翼已经好正,原来一山还有一山高! 💥💥💥鸡翼山🐥💥💥💥店内全部用无激素鸡翼👍👍大家都食得放心啦👏🏻只只腌过夜实入味‼️鸡翼即叫即炸仲要炸足两次😱所以真系好juicy👅👅👅食鸡翼附送手套很贴心‼️‼️🌼主打❣️招牌玫瑰鸡翼🌹🌹🌹卖相很美,皮上仲有些少玫瑰花碎,味道香甜,外皮冇浸腍,仍有脆口感觉👅外脆内软!🌼韩式蟹黄蟹子鸡翼👅呢款鸡翼好似特别胀身饱满,超大只!蟹膏好清晰睇到好均匀分布鸡翼面,食晒蟹柳蟹子真系经饱😁🌼黑松露蒜香鸡翼,这款冇咩特别,黑松露食唔出,不过都香口惹味,香料味浓,入口有蒜重,不过下次就唔拣这款了😶🌸🌸每款鸡翼都唔觉肥腻而且调味突出,size都特别大😉所以食6只已经好饱了😅
💥💥💥鸡翼山🐥💥💥💥

食鸡翼附送手套很贴心‼️‼️