2019-04-29
❤️❤️先前假日去T.O.P 见到好多人排队就冇试到🐝🐝,见到铜锣湾新开业未有咁多人知就立刻去试左先🏃🏽♀️🏃🏽♀️🏃🏽♀️店员佢哋推介为下:No. 1 玫瑰🌹鸡翼系佢地最卖得嘅味道,我见好多堂食嘅客仔都会撰🤔🤔卖相好少女打卡一流🌹❤️No. 2 避风塘口味 hot 🔥🦀🦞🦐我系闻到有人叫左,厨房抄紧,好鬼香所以叫左依一份🤣🤣话晒香港特食🤩🤩有炸蒜On Top, 加左不少分👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻辣辣地,又香口,不错不错👍🏻👍🏻👍🏻No. 3 咸蛋黄口味😈😈😈😈好邪恶ar!!!估唔到除左薯片有呢d味,鸡翼都有😻😻我估食完做运动先冇咁大罪恶感👻👻大家可以撰鸡翼OR 鸡锤! 不过我系鸡翼控,哈哈!下次我要试埋招牌玫瑰鸡翼先🌹🌹!第二名避风塘都咁出色,我相信第一名应该唔差🤔🤔下次我打定去order, 唔冼排队,不过平均5-10mins 都算可以接受,即叫即炸要等等都正常,即刻比先唔正常🤣🤣, 下次同friends一齐食就可能试多几种味🤤🤤🤤🤤如果多d位企戓者有得坐就好啦
店员佢哋推介为下:
No. 1 玫瑰🌹鸡翼
No. 2 避风塘口味 hot 🔥🦀🦞🦐
避风塘
有炸蒜On Top, 加左不少分👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
辣辣地,又香口,不错不错👍🏻👍🏻👍🏻
No. 3 咸蛋黄口味😈😈😈😈