2019-07-21
鸡翼山喺港岛区终于有分店,一直都好想试,咁岩Lunch唔想食咁多饭,谂起佢就去试下不要仪态,只想吃鸡翼铺面有企位,Lunch Hour都有位,可能啲人买返Office食,有叉同埋手套拣,不要仪态嘅我哋就拣咗用手套食方便啲我哋要咗12件餐,可以拣3种味讲呢啲友情万岁柠茶呢个鸡翼好惊喜,甜甜酸酸,好开胃,有柠檬茶既味道,仲好Juicy 韩式蟹皇蟹子Oppa除咗见到嘅蟹子同蟹柳肉(份量好多,一啲都唔姑寒),每只鸡翼都有蟹膏包住 原本以为韩式会有韩式辣酱,但原来系无既,系咸点来鼠尾草咸蛋黄哥平时我不嬲钟意食咸蛋黄但好怕会食到好济,呢度既蛋黄酱厚薄岩岩好,味道浓而不腻士多啤梨番石榴特饮味道唔会太甜太假,佢哋会介绍每杯嘢饮同咩鸡翼最夹,食咸味既鸡翼配呢杯系唔错另外想讲,呢度既鸡翼每只都好大只好Juicy,鸡翼爱好者又有一个好地方去,而且位置都好方便喺SOGO后面
不要仪态,只想吃鸡翼
我哋要咗12件餐,可以拣3种味
讲呢啲友情万岁柠茶