2023-05-03
鸡翼爱好者的我终于约到朋友陪我食鸡翼放题了🔥 Wingman被选为全亚洲最好食鸡翼专门店之一👏🏻选用法国无激素走地鸡,无抗生素及激素,食都食得安心啲👍🏻田园风味鸡翼🌱可以先食田园风味~咸味中带酸味,都几开胃👍🏻 鸡翼多汁脆皮,好香口,忍唔住食多两件😝蒙古烧烤味鸡翼🔥我一向爱吃的口味是蒙古烧烤味,这里全只鸡翼都均匀涂满调味,每一口都是惹味可口的蒙古烧烤风味😋十分出色👍🏻巴马臣芝士蒜蓉味鸡翼🧀芝士加蒜蓉味意外地夹✨不过我钟意重芝士,如果可以做到拉芝咁就好🤪10款口味鸡翼,我只系食左7款已经饱了🤣饮品我地加了饮酒放题,我饮Gin mix Tonic,不沟酒所以无试其他,酒类有好多种配搭,可以随自己喜好选择✨点解Wingman的鸡翼咁好食?因为用了慢煮再炸技术,令鸡翼多汁脆皮😈餐厅外有个”鸡头站”可以坐喺度打卡已经好得意,入到去仲有光辉岁月霓虹灯和黑胶唱片墙,满足哂我既打卡瘾😝90分钟放题套餐包无限任饮汽水,每一round可以叫6款鸡,每款会出4只鸡翼,避免浪费大家可以慢慢叫,就算鸡翼是即叫即整,店家上菜都好快🙌🏻不用担心食唔切😉
田园风味鸡翼🌱
巴马臣芝士蒜蓉味鸡翼🧀