2013-09-04 282 浏览
熊大兔兔最近經常品嚐美食,不過要數印象難忘,就一定唔少得The Big Bite的Honey Garlic Buffalo Wings喇!小店坐位不多,但裝修予人輕鬆的西洋風,大大的紅磚牆和黑板好搶鏡,場內仲坐滿happy hour的人~The Big Bite 主打Burger, 份量的確好大,可以大大啖咁食!Signature Big Bite Burger的牛肉烤得好香,蔬菜亦非常爽口!超多醬的Slurpy Jane就仲大件,雞扒配芝士好好味!麵包仲有濃濃的香草味呀~Burger係好味,但太大件比較難keep溫暖,相比起來,新鮮出爐的Honey Garlic Buffalo Wings真係無得彈!雞翼炸得酥脆不油膩,入口更是超juicy! Honey Garlic sauce 很夠甜,根本不用點旁邊的sour cream~ 食完雞翼,食埋條西芹就清曬熱氣的感覺!雞翼另外仲有多款口味,有辣有唔辣,下次一定再試!買Burger另外可以加薯條同汽水餐,有不同醬汁可選,tates n cream都唔錯!下次想試cheese~ 汽水可以免費添飲,唔怕食到口乾~