2012-08-19 123 浏览
麦当劳真系没完没了咁推出新野 , 其实好多时都重覆好似最近o个个 $ 21 芥苿鱼柳包餐 , 其实都己经出过呢日食左丰富下午茶 , 夜晚九点几有少少饿 , 但又唔系几想去食饭 , 就去麦当劳系咁易食下 ( 其实叫左两个餐 )1. 鸡翼拼盆餐~ 三款味道 , 每样两只 , 有香烤鸡翼 , 脆香鸡翼同烟熏辣鸡翼 , 脆香鸡翼一如以往 , 够热又唔会太油 , 加上泰式辣酱 , 好味香烤口味 , 略嫌佢干身左 d , 不过味道系唔错o既最好味系新出o既烟熏辣味 , 好似食紧烟肉咁, 少少辣 , 几惹味可以唔使点酱都己经好好食 , 如果有得叫四只都系呢个味就好喇因为一叫要食一个拼盆 , 一个人食又太多, 仲要 $40几 , 唔多抵 ~2. 芥苿鱼柳包餐~ 芥苿酱比起早前青蛙王子系列o个个麦乐鸡酱更加呛鼻 ,浓到盖过左个沙律酱味 , 对我黎讲就唔系几钟意食 , 都系原味o个只有酸瓜粒粒o既沙律酱好味得多 , 但系而家都好少食鱼柳包喇 , 块鱼实在细得太可怜了 ><"## 呢间 24 小时麦当劳 , 夜左会好多年轻夜蒲一族黎宵夜 , 地方大 , 但员工睇黎唔多 , 所以 ... 都
麦当劳真系没完没了咁推出新野 , 其实好多时都重覆
好似最近o个个 $ 21 芥苿鱼柳包餐 , 其实都己经出过
呢日食左丰富下午茶 , 夜晚九点几有少少饿 ,
1. 鸡翼拼盆餐
香烤口味 , 略嫌佢干身左 d , 不过味道系唔错o既
2. 芥苿鱼柳包餐
~ 芥苿酱比起早前青蛙王子系列o个个麦乐鸡酱更加呛鼻 ,
浓到盖过左个沙律酱味 , 对我黎讲就唔系几钟意食 ,
都系原味o个只有酸瓜粒粒o既沙律酱好味得多 ,
但系而家都好少食鱼柳包喇 , 块鱼实在细得太可怜了 ><"
地方大 , 但员工睇黎唔多 , 所以 ... 都几污糟 @@"
2012-08-13