2020-11-09 761 浏览
鸡翼山简直系鸡翼控嘅天堂🤩有超级多口味可以选择😝弊在款款都好吸引🙈有选择困难症嘅讲唔停系个menu前面足足企左10分钟先拣到两款黎试🥺港式避风塘蒜香口味 $38/4只 呢度嘅鸡翼都系即叫即炸😆所以嚟到嘅时候都系超级热辣辣🔥好欣赏佢完全唔会炸过龙👍🏻 个外皮系好香脆嘅同时里面嘅肉质一啲都唔柴 仲要系好juicy个种🤤配埋面头嘅炸蒜同辣椒一齐食 咸咸辣辣咁真系好惹味😚 讲唔停忍唔住一啖接一啖咁清晒😋鼠尾草咸蛋黄哥口味 $38/4只呢款真系超!级!好!食!✨个咸蛋黄酱系超级香浓𠮶种😍仲要有埋起沙嘅口感🥰 真系完全冇得弹 🤩而且佢完全唔系hea淋啲酱喺面 而系每一只都360度全方位咁铺满唒咸蛋黄😚真系一定会encore!整体黎讲 讲唔停觉得呢度嘅鸡翼都好出色😝 因为佢真系做到好似韩国炸鸡𠮶种皮脆肉滑👍🏻 而且试咗𠮶两款嘅味道都好唔错😋 真系好想试埋佢其他口味😍

港式避风塘蒜香口味 $38/4只

鼠尾草咸蛋黄哥口味 $38/4只