2023-06-04
朋友知道我系鸡翼控特登约我嚟WingmanWingman主打法国无激素鸡翼有十多款口味配搭有啲口味都系第一见 绝对有新意 Load O’ Birds 24Wings $398(24只鸡翼-4款口味+2个款菜)4款鸡翼口味:分别干身/湿身口味各两款Dry rub 干身口味Cajun Spice 纽奥良香纷 微辣配上青柠汁 好特别Espresso BBQ 咖啡烧烤酱咖啡烧烤酱最有惊喜 个人认为最好味 Saucy 湿身口味Buffalo 水牛城酱汁好浓郁 甜甜辣辣 好惹味Thai Sweet Chilli 泰式酸甜酱甜酸酱永远唔会输 加上炸蒜 非常香口全部热辣辣嘅鸡翼,外皮够脆,肉质嫩滑 仲好入味 个人钟意食咖啡烧烤酱 泰式甜酸酱 有惊喜配菜:Wingman Avo 火炙牛油果Stuffed Portobello Mushroom 烤蒜龙蒿大啡菇个人觉得两款配菜都啱口味,本身好钟意食牛油果,第一次食火炙 几特别 大啡菇加多蒜 完全吾干身 整得好好味Fresh Lemonade x2 $100 Wingman仲有鸡翼放题,下次一定要嚟挑战下,睇吓可以食到几多只先整体来说,环境唔错,食物水准高
特登约我嚟Wingman
Wingman主打法国无激素鸡翼
有十多款口味配搭
有啲口味都系第一见 绝对有新意
Load O’ Birds 24Wings $398
(24只鸡翼-4款口味+2个款菜)
4款鸡翼口味:分别干身/湿身口味各两款
甜酸酱永远唔会输 加上炸蒜 非常香口
配菜:
Wingman Avo 火炙牛油果
Fresh Lemonade x2 $100
整体来说,环境唔错,食物水准高,一定会再来