2022-06-30
今晚比老友放飞机捉埋个衰鬼同我一齐去食鸡翼放题,之前都有听过去呢度嘅话唔系好识倾偈上到去真系个音乐到好大声但系啲侍应好Nice就带我哋去坐低去嗌嘢食入到去见到个放题真系好开心有成超过10种嘅鸡翼就算中间𠮶个餐都有10种鸡翼仲要饮品饮叫但系谂紧系咪真系食得晒最后叫咗个三味鸡翼套餐有三种唔同嘅鸡翼可以选择咁我哋拣咗水牛城鸡翼芝麻海鲜酱同埋巴马臣芝士蒜蓉鸡翼另外有多一个小食配菜我哋拣咗黑松露薯条个黑松露薯条真系好正啲薯条唔点黑松露酱你都可以不断喺度食吹水饮啤酒一流点埋个黑松露酱又唔会over 呢个绝对推介鸡嘅𠮶方面我只衰鬼佢就唔系好顶到水牛成鸡翼𠮶浸酸味巴马臣芝士蒜蓉鸡翼嘅话OK但系个芝士系就咁放上上边而最后𠮶个芝麻海鲜酱鸡翼你会觉得你而家食紧嘅唔系肠粉系鸡翼好值得一试好期待下次去食返一啲最普通嘅鸡翼譬如蒙古味嘅鸡翼最后最好就系四个人去因为放题可以每只味四只期待下次可以再食
好期待下次去食返一啲最普通嘅鸡翼譬如蒙古味嘅鸡翼
最后最好就系四个人去因为放题可以每只味四只期待下次可以再食