2019-06-17
今日真系冇乜边个唔钟意食, 你最近就开咗一间只系食鸡翼嘅铺头,就系鸡翼山话明系鸡翼山,除咗鸡翼之外冇卖其他嘢食,但系鸡翼嘅味道达到10款 食鸡翼梗系要开心share,咁我同朋友就叫咗$118嘅套餐,包括左三款唔同口味嘅鸡翼,每款有四只以及一杯饮品鸡翼山既鸡翼全部即叫即炸,喺收银处俾咗钱之后就有咗号码单,等叫号码攞餐第一款就系避风塘鸡翼,鸡翼炸过之后再用炸蒜同指天椒炒香,食落去有少少辣,好惹味,绝对有避风塘嘅风味第二款就系佢哋热卖嘅文青风玫瑰🌹味,炸香左嘅鸡翼再加埋玫瑰蜜同花瓣,好sweet,好睇又好食第三款就系黑松露蒜蓉味,黑松露味劲香,估唔到配埋蒜蓉味系咁夹,三款鸡翼食落去热辣辣同好juicy食咗咁多鸡翼梗系唔试埋杯嘢饮,我哋拣咗野莓伯爵冰茶,莓味既乳酸,都几解渴总括嚟讲三款鸡翼都好好食,同行嘅朋友都非常满意,仲话要陆续试晒佢所有嘅款式,钟意食钟意嘅朋友就要来试吓