2023-04-21
Wingman 🐔呢间舖头主打90分钟任食鸡翼放题,另外亦都有一啲配埋小食嘅套餐!想要边样任君选择💓💓我哋今次就拣咗Loads O’ Birds拼盘套餐,$398 就包咗24只鸡翼(总共四款味道),两个配菜四款鸡翼嘅口味包括:新加坡辣蟹味 🦀我会形容呢个就系避风塘炒蟹嘅味道,所以系冇得输的😋😋食咗好多只😝💓💓👍🏻巴马臣芝士蒜蓉味🧀尼一款鸡翼面头嘅芝士份量非常之多,芝士味亦都非常浓郁✨鸡翼嘅肉质亦都好嫩滑👍🏻日本蜂蜜芥辣🍯非常搞笑呢度既蜜糖芥末味,佢真系有旧Wasabi喺啲鸡翼上面,真正嘅真材实料😆😆要几多Wasabi可以自己落,大人细路都啱食‼️💓💓自家制咸蛋黄🍳+$19我自己最钟意嘅口味就系呢个自家制咸蛋黄,味道浓郁,有咸香味!💓👍🏻👍🏻配菜方面,我哋就拣咗羽衣甘蓝沙律🥗同埋黑松露薯条🍟我自己就觉得两款都好食,特别推介羽衣甘蓝沙律,平时嘅羽衣甘蓝通常都好大浸草青味,呢度嘅特制酱汁就可以好完美咁遮盖左草青味!💓💓👍🏻一路食鸡翼,间唔中食几块菜中和下,增加返自己嘅战斗力🤣🤣再食多几只鸡翼呀嘛!
四款鸡翼嘅口味包括:
新加坡辣蟹味 🦀